Overnachtingen

Overnachting

Er zijn 6 gastenkamers. Je kunt een kamer huren vanaf €50,- per nacht en betaalt dan €5,- per persoon voor het ontbijt. Als je behoefte hebt aan gesprek of begeleiding kan dat, maar hoeft niet. Als je meer dan €50,- kunt en wilt betalen, wordt dit natuurlijk zeer op prijs gesteld. Op deze manier kunnen we  gasten ontvangen die geen financiële middelen hebben.

In verband met de richtlijnen van de RIVM bieden we vanaf 1 augustus vooralsnog maar 4 kamers aan voor maximaal 2 huishoudens. Op deze manier dragen we er zorg voor dat ieder huishouden over een eigen badkamer en toilet beschikt en we de hygiëne zo goed mogelijk kunnen verzorgen en besmettingsgevaar kunnen voorkomen.

Interesse of info om te komen overnachten? Stuur even een bericht. 
Of bel met 0850043088

Wilt je op de hoogte blijven? Klik hier om in te schrijven voor de nieuwsbrief

De kamers

Iedere kamer is voorzien van gloednieuwe bedden met extra dikke, comfortabele matrassen. De bedden zijn opgemaakt en fris wanneer je aankomt. In iedere kamer staat een gevuld koelkastje. Er staat een Dolce Gusto koffiemachine op de kamer en een waterkoker om thee te zetten. Er is servies en je kunt op je eigen kamer ontbijten wanneer hetjou uitkomt. Een vers broodje wordt voor je klaargezet. Op iedere kamer is een wastafel met warm en koud water. Er is een afwasborstel, een droogdoek, handdoek en vaatdoekje. Douches en toiletten vind je op de overloop. Iedere kamer beschikt over badjassen, die je kunt gebruiken voor douche- of toiletbezoek. Slofjes en handdoek dien je wel zelf mee te nemen. Iedere kamer heeft een thermosstaatknop, zodat je zelf de temperatuur kunt regelen.

Kamer Rood: Dit is de grootste kamer, op de hoek van het pand. Het is een driepersoonskamer met een gezellige eethoek en prachtig uitzicht.

Kamer Oranje: Deze grenst aan de rode kamer en is de kleinste kamer. Het is een eenpersoons kamer, maar misschien wel met het mooiste uitzicht van het huis.

Kamers Geel en Groen; Deze bevinden zich weer naast oranje. In elke kamer kunnen 2 mensen slapen. Ze zijn klein, maar knus.

Kamers Blauw en Paars: Deze bevinden zich aan de andere zijde van het huis en zullen vanaf 1 september operationeel zijn. Het zijn, net als Geel en Groen, tweepersoonskamers en eenvoudig doch gezellig ingericht.

En verder

Op de overloop is een inpandige kast met spelletjes, staat er een kast met extra dekentjes en een grote koelkast met flesjes drinken. Door middel van een turfkaart kun je hieruit pakken en afrekenen wanneer je weer vertrekt. Wanneer er geen training gaande is, kun je je op de begane grond, in de centrale ruimte prima vermaken in de huiskamer, keuken of de meditatie/massageruimte. Uiteraard kun je ook lekker buiten zitten op de loungebank of eten aan de grote eettafel tussen de eiken.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus?