Overnachtingen

Overnachting

De stichting heeft vanaf 1 februari 2022 weer een eigen locatie in het Bedrijfsgebouw op de WA-Hoeve. Dit is op basis van antikraak. We mogen daar geen overnachtingen aan gaan bieden. De weekenden zullen we op een andere manier/locatie gaan organiseren. Houd de website in de gaten voor meer info.

 

Wilt je op de hoogte blijven? Klik hier om in te schrijven voor de nieuwsbrief

De kamers

Iedere kamer is voorzien van gloednieuwe bedden met extra dikke, comfortabele matrassen. De bedden zijn opgemaakt en fris wanneer je aankomt. In iedere kamer staat een gevuld koelkastje. Er staat een Dolce Gusto koffiemachine op de kamer en een waterkoker om thee te zetten. Er is servies en je kunt op je eigen kamer ontbijten wanneer hetjou uitkomt. Een vers broodje wordt voor je klaargezet. Op iedere kamer is een wastafel met warm en koud water. Er is een afwasborstel, een droogdoek, handdoek en vaatdoekje. Douches en toiletten vind je op de overloop. Iedere kamer beschikt over badjassen, die je kunt gebruiken voor douche- of toiletbezoek. Slofjes en handdoek dien je wel zelf mee te nemen. Iedere kamer heeft een thermosstaatknop, zodat je zelf de temperatuur kunt regelen.

Kamer Rood: Dit is de grootste kamer, op de hoek van het pand. Het is een driepersoonskamer met een gezellige eethoek en prachtig uitzicht.

Kamer Oranje: Deze grenst aan de rode kamer en is de kleinste kamer. Het is een eenpersoons kamer, maar misschien wel met het mooiste uitzicht van het huis.

Kamers Geel en Groen; Deze bevinden zich weer naast oranje. In elke kamer kunnen 2 mensen slapen. Ze zijn klein, maar knus.

Kamers Blauw en Paars: Deze bevinden zich aan de andere zijde van het huis en zullen vanaf 1 september operationeel zijn. Het zijn, net als Geel en Groen, tweepersoonskamers en eenvoudig doch gezellig ingericht.

En verder

Op de overloop is een inpandige kast met spelletjes, staat er een kast met extra dekentjes en een grote koelkast met flesjes drinken. Door middel van een turfkaart kun je hieruit pakken en afrekenen wanneer je weer vertrekt. Wanneer er geen training gaande is, kun je je op de begane grond, in de centrale ruimte prima vermaken in de huiskamer, keuken of de meditatie/massageruimte. Uiteraard kun je ook lekker buiten zitten op de loungebank of eten aan de grote eettafel tussen de eiken.

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier