Agenda maart en april

Alle dinsdagen in maart en april m.u.v. 27 april:
Bezinningswandelingen op dinsdag. 

Deze wandelingen vinden wekelijks tussen 10:00-12:00 uur plaats. Je hoeft je niet op te geven en deelname is kosteloos. Je wordt van harte uitgenodigd mee te wandelen. In stilte of in gesprek. We ervaren de energie van de natuur.


11 maart:
Gespreksgroep mantelzorgers en nabestaanden van coronapatiënten.

Deze gespreksgroep vindt (o.v.b. van versoepeling van de regels) in Het Bezinningshuis plaats op initiatief van Mens de Bilt. Door corona en de maatregelen die al zo lang gelden, maken veel (oud-)mantelzorgers een ingrijpende periode mee. Wij horen en zien stukjes van hele moeilijke ervaringen waarmee geworsteld wordt.

Deze groep is VOL! Mocht je meer informatie willen of je aan willen melden voor een volgende editie, neem dan contact op met Liesje Nijenhuis van Mens de Bilt.


4 maart:
Wandeling met mindful movement met Conny Coppen

We wandelen een paar keer stevig door om warm te worden.
We staan een paar keer stil bij ons leven en bij/in de natuur.
Via de Mindful Movement, geleid door Conny Coppen, keer je dan naar binnen,
van 15:00-17:00. Vrijwillige bijdrage vanaf €5,00 Meer info en aanmelden? Klik hier.


13 maart:
2-daagse training; Samen op Reis met Carolina Verbeek

Begeleiding op weg naar het levenseinde
Healing touch als complementaire zorg in de palliatieve fase.
Dit is een 2-daagse training volledig verzorgd met overnachting in privékamer.
Je leert energetische behandelingen geven aan mensen in de laatste levensfase. Zo begeleid je je dierbare of cliënt naar het laatste moment. Je ziet de rust terugkeren en de angst en pijn verminderen. Voor meer info en aanmelden; klik hier.


19 maart:
Het Bezinningsweekend.

Op vrijdag kijken we waar we vandaan komen. Op zaterdag ervaren we waar we nu staan en op zondag onderzoeken we ons verlangen. Na twee zeer geslaagde edities kijken we uit naar dit weekend. In verband met Corona max. 4 deelnemers (of meer wanneer uit één huishouden). Voor meer info en aanmelden, klik hier.


14 april:
3-daagse training; Dichtbij Sterven

Op deze vrijdag start er weer een groep. De andere data zijn: 28 april en 12 mei (tot 14:00 uur). De feedback van de deelnemers is heel erg positief. Hilda krijgt 8-en en 9-ens als waardering voor haar training en manier van lesgeven. In verband met Corona max. 7 deelnemers. Voor meer info en aanmelden klik hier.


16 april:
Het Bezinningsweekend.

Op vrijdag kijken we waar we vandaan komen. Op zaterdag ervaren we waar we nu staan en op zondag onderzoeken we ons verlangen. Na twee zeer geslaagde edities kijken we uit naar dit weekend. In verband met Corona max. 4 deelnemers (of meer wanneer uit één huishouden). Voor meer info en aanmelden, klik hier.


23 april:
3-daagse weekendtraining; Dichtbij Sterven

Op deze vrijdag start er weer een groep. Ditmaal wordt de 3-daagse in één weekend aangeboden. Volledig verzorgd en met 2 overnachtingen. De feedback van de deelnemers is heel erg positief. Hilda krijgt 8-en en 9-ens als waardering voor haar training en manier van lesgeven. In verband met Corona max. 7 deelnemers. Voor meer info en aanmelden klik hier.

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier