De Bezinningsbubbel
Het bestuur van de stichting kwam op maandag 18 januari bij elkaar om te brainstormen op het thema: Wat als Corona nooit meer weggaat en we voor altijd met de maatregelen te maken hebben? 
Een mooie vraag die uitnodigt om vanuit een ander perspectief te gaan kijken. Bestuurslid en vriend Frans Rensen leidde deze middag en Zilla van Dijk en Hilda en Robin werden flink aan het werk gezet.
Er kwamen meerdere ideeën naar boven, maar het eerst wat we gaan aanbieden is De Bezinningsbubbel. 

We stellen Het Bezinningshuis beschikbaar aan een groep mensen, die tijdelijk een bubbel (huishouden) kunnen vormen in Het Bezinningshuis. Wanneer er sprake is van iemand die ongeneeslijk ziek is en men graag nabijheid wil ervaren, samen met meerdere familieleden of vriendengroep, kan men zich voor één of meerdere weken settelen in ons huis. Men kan er bijvoorbeeld voor kiezen zichzelf te testen alvorens het huis in te gaan. Zo kan men een gezamenlijk proces beleven dat voor allen kan bijdragen aan een vreedzamere weg naar het levenseinde toe voor de stervende en aan een milder rouwproces voor diegenen die achterblijven. Meer info over de mogelijkheden? Stuur een berichtje via deze link.

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier