Het Bezinningshuis

Blog en reacties

Op deze pagina houden wij een blog bij waarin we beschrijven wat wij op ons pad naar de realisatie van Het Bezinningshuis allemaal tegen zijn gekomen en wat er thans speelt in en rond het huis. De tegenslagen en hobbels op de weg, maar ook de ontroerende ontmoetingen en aanmoedigingen. Onderaan de pagina is er de mogelijkheid om een reactie achter te laten in het gastenboek of de reacties van anderen te lezen.

Veel leesgenot!


Training Omgaan met Sterven in de Zorg

Hilda Zuidam heeft donderdag 7 maart de eerste 3-daagse training 'Omgaan met sterven' voor werkenden in de zorg met prachtige feedback afgerond in Het Bezinningshuis, stichting.

Hierbij enkele reacties:
'Er is voor iedereen aandacht, respect en ruimte'.
'Zeer leerzaam'.
'Ervaren trainer die weet waar ze over praat. Ze geeft goed de gelegenheid tot interactie, neemt leerdoelen mee en zorgt dat deze behandeld worden'.
'Een betere voorbereiding en houvast voor de praktijk'.
'Je bent en mag er zijn met alles wat je (op dat moment) voelt, vindt, denkt en dat geeft ruimte en een ontspannen sfeer/energie'.

Wil jij ook meedoen? Er zijn nog plekken vrij! Kijk hier voor meer informatie. Direct aanmelden voor een van de komende data kan hier.

comments powered by Disqus