Het Bezinningshuis

Blog en reacties

Op deze pagina houden wij een blog bij waarin we beschrijven wat wij op ons pad naar de realisatie van Het Bezinningshuis allemaal tegen zijn gekomen en wat er thans speelt in en rond het huis. De tegenslagen en hobbels op de weg, maar ook de ontroerende ontmoetingen en aanmoedigingen. Onderaan de pagina is er de mogelijkheid om een reactie achter te laten in het gastenboek of de reacties van anderen te lezen.

Veel leesgenot!


Terugblik In gesprek met Manu Keirse

Afgelopen zaterdagmiddag vierden we het tweejarig bestaan van Het Bezinningshuis, stichting met een interactief vraaggesprek met Manu Keirse.

We hadden een zaal vol bezoekers en vele anderen keken live mee via onze facebookpagina. Het gehele gesprek is terug te kijken via deze link: (ook als je géén facebook hebt kun je het bekijken!!!)

Wij danken allen die ons de afgelopen jaren gesteund hebben en waar we ons verbonden mee weten! En in het bijzonder onze hulptroepen afgelopen zaterdag: Barbara Soesan, chantal greeven, Mique Lasance en Ellen Teunissen-Ruiterman (voor de prachtige foto's) en @Jasper Verburgh voor de techniek.

comments powered by Disqus