Afgelopen week ontvingen wij een van de mooiste reacties op ons initiatief tot nu toe. Alle reacties zijn natuurlijk fijn en behulpzaam, maar deze, met de post verstuurde brief, raakt exact de kern van wat wij met het Bezinningshuis willen gaan doen. We hadden het zelf niet beter kunnen omschrijven. Het raakte ons beiden diep ons hart! Door een lieve collega uit de palliatieve zorg geschreven, die vanuit eigen ervaring op zowel persoonlijk als professioneel vlak weergeeft waarom het huis zo’n welkome aanvulling zou kunnen zijn op het huidige aanbod. Jullie worden van harte uitgenodigd om deze brief te lezen!

Mede daarom zou het zo mooi zijn als we dit jaar de Yarden afscheidsprijs zouden mogen winnen. Alle initiatieven die meedingen naar de prijs verdienen het om te winnen, maar wij denken dat een plek als het Bezinningshuis in de toekomst ook een broedplaats en centrum zou kunnen zijn voor al dit soort mooie initiatieven. Vanuit ons huis, vanuit ons netwerk zouden er vele mooie dingen kunnen gebeuren en velen daar vooral mee bereikt kunnen worden! Kortom: een stem op het Bezinningshuis is indirect een stem op de vele, mooie andere initiatieven die er zijn. Laten we elkaar vooral versterken!

Stemmen kan door op de link hieronder te klikken, vervolgens rechts bovenin op het duimpje te klikken, het emailadres in te vullen en deze vervolgens te bevestigen. Het is nog geen 2 minuten werk. Je kunt helaas vanaf een ip-adres, maar één keer stemmen. Bevind je je echter weer op een ander netwerk of via 4G, kan het nogmaals via een ander emailadres. Hoe leuk is dat?! 😉

Klik hierop voor de link om te kunnen stemmen.

En het delen van dit bericht wordt ook zeer op prijs gesteld!! dank dank dank voor alle beetjes die helpen.

Robin & Hilda

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier