Trainingsruimte huren

Trainingsruimte huren

We bieden de trainingsruimte graag aan anderen aan. Wanneer je de ruimte wilt gebruiken voor je eigen training, kun je die per dag of per dagdeel huren. Je hebt dan de trainingsruimte, de aansluitende eetruimte, de keuken, de huiskamer, de meditatie/massagekamer en 2 toiletten tot je beschikking. Natuurlijk kun je buiten gebruik maken van de grote eettafel tussen de bomen, de loungebank en de natuur! Tijdens de 1.5 meter restricties kunnen er maximaal 7 deelnemers en 1 trainer in de trainingsruimte. Als deze restricties er niet meer zijn, kunnen er circa 12 deelnemers en 1 trainer in een kring zitten in de trainingsruimte.

Kosten

Voor een hele dag van 9:00-17:00 betaal je € 150,-.
Voor een dagdeel van 9:00-13:00 of van 14:00-18:00 betaal je € 90,-
Dit is inclusief koffie/thee, gebruik beamer en eventueel professionele geluidsinstallatie.
De avonden gaan in overleg.

Catering

Koffie en thee zijn dus onbeperkt inbegrepen. Je kunt kiezen of je de lunch zelf regelt of dat wij dit voor je doen. Als wij het doen vragen we daar € 10,- per deelnemer/trainer voor. De lunch bestaat uit soep, salade en brood met beleg. Bijzondere wensen gaan in overleg.

Meerdaagse trainingen/retraites

Uiteraard is het ook mogelijk om de trainingsruimte meerdere dagen achtereen te reserveren. Met of zonder overnachtingen en/of maaltijden. Aangezien iedere aanvraag verschilt, maken we daarvoor een voorstel in overleg.

Informatie

Wil je meer informatie of wil je de ruimte reserveren? Stuur dan een e-mailbericht. Bellen kan ook naar 0850043088

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus?