Doneren

Donaties

De stichting verkrijgt de financiële middelen thans uit privégelden, overnachtingen, deelname bezinningsweekenden, subsidies en donaties. Aangezien wij onze begeleiding en activiteiten op een laagdrempelig niveau willen houden, bieden we alle een op een begeleiding, de bezinningswandelingen, de volle maan meditaties en viering jaarfeesten kosteloos aan. 

Kortom: donaties zijn zeer welkom en nodig om door te gaan en ook mensen te kunnen bijstaan die zelf niet draagkrachtig genoeg zijn een vergoeding te betalen.

Je kunt op verschillende manieren onze stichting ondersteunen.

Je kunt een eenmalige donatie doen, maar ook een periodieke. Voor een eenmalige donatie verwijzen wij je door naar ons bankrekeningnummer: IBAN NL70 TRIO 0379298848, ter attentie van Stichting Het Bezinningshuis o.v.v.: Donatie Stichting Het Bezinningshuis of naar de mogelijkheid rechts op deze pagina om direct via Ideal een donatie te doen.

Wil je periodiek een bedrag doneren kan dat ook. Download de volgende formulieren, vul ze in voor zover het jouw gegevens betreft en stuur ze per e-mail naar ons toe. Wij zorgen dan dat het zo spoedig mogelijk geregeld wordt.

Je kunt een lijfrenteschenking vastleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Je kunt een legaat vastleggen via een notaris. De stichting ontvangt via de notaris een bevestiging.

Je kunt een inzamelingsactie starten via Facebook via deze link. Wij zijn door facebook erkend als goede doelen organisatie.

De stichting heeft de ANBI status, dat wil zeggen: is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Donaties waren en zijn dan ook – onder voorwaarden – aftrekbaar van de belasting.

Bedrag

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier