Het is al weer twee weken geleden sinds het laatste bericht. Het waren weken van veel zon, bezigheden, maar ook rust. Wij merken dat het goed is om zelf ook regelmatig een pas op de plaats te maken om bewust te blijven van wat we aan het doen zijn. Ik (Robin) ben in het verleden nog wel eens met veel overgave en energie aan projecten begonnen en vergat dan soms onderweg mijzelf. Waar ik mee bezig was. Het doel en het zelf stoppen en stilstaan. Bezinnen over de diepere motieven, drijfveren en zingeving.

Genoten dus van de zon en van de ontluikende natuur. Geweldig om ieder jaar weer te zien hoe alles opnieuw begint. Of liever; hoe de cyclus van leven maar oneindig doorgaat. Het is een cadeau en wonder om dat steeds te mogen aanschouwen. We hoeven niet te wachten totdat we ooit in het ‘paradijs’ zullen belanden.  Dat paradijs is al hier en nu. Hier op aarde. Als je maar goed kijkt.

De komende week wordt spannend en interessant! Op woensdag 14 juni zullen de studenten van de faculteit gezondheidszorg aan de Hogeschool Utrecht hun onderzoeksresultaten van het kwantitatieve onderzoek presenteren. Wij zijn uiteraard héél benieuwd. We hebben gedurende hun proces van interviews en uitwerking nauwelijks contact gehad. En dat is ook goed. Zij moesten onbevooroordeeld en onafhankelijk hun taken uit kunnen oefenen. Woensdag dus. Wordt vervolgd!

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier