Ondertussen zijn we een paar dagen naar Ibiza geweest. We komen daar al 7 jaar. Niet zo zeer vanwege de party’s en het uitgaansleven, maar wel vanwege de bijzondere, misschien wel mystieke sfeer die er op het eiland heerst. Het is niet voor niets al jarenlang een trekpleister voor hippies, feestgangers, maar ook voor vrijdenkers en spirituele kostgangers. Mensen die er de vrijheid ervaren te kunnen ‘zijn’, zonder oordeel of kift. Dat klinkt allemaal idealistisch en ultiem, maar dat is het natuurlijk niet. Ook op Ibiza is er een keerzijde van het succes van deze ontspannen sfeer.

Hoe dan ook vinden wij er al jarenlang de rust en verstilling die we zelf ook zo hard nodig hebben. Op een mooi strandje ergens in het noorden, verbleven we een hele dag zonder bijna een andere sterveling te ontmoeten. Gemediteerd op het strand, een hutje gebouwd voor wat schaduw en gewoon ‘zijn’, zonder iets te moeten…. Ook dat is bezinning.

Daarnaast hebben we van de studenten het rapport met de resultaten van het kwalitatieve onderzoek ontvangen en voor een ieder downloadbaar op onze website geplaatst! Veel leesplezier weer en tot gauw! Kwalitatief behoefte onderzoek resultaten.pdf

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier