Op zaterdag 4 januari 2020 viert Stichting Het Bezinningshuis haar verjaardag op bijzondere wijze. Door middel van een gesprek met ambassadeur Manu Keirse, gevolgd door een Open Huis belooft het een gedenkwaardige dag te worden.

Het Bezinningshuis is een plek van waaruit mensen met een levensbedreigende ziekte en hun naaste ruimte wordt geboden om te bezinnen over een naderend levenseinde. Ook voor anderen die worstelen met grote levensvragen rondom de dood en voltooid leven is er ruimte; de dood uit de taboesfeer. Daarnaast worden er in Het Bezinningshuis, rondom dit thema, regelmatig bijeenkomsten en trainingen voor geïnteresseerde professionals en particulieren georganiseerd.

Voor initiatiefnemers Hilda en Robin Zuidam uit Amersfoort is het nog steeds bijna niet te geloven dat de opening alweer twee jaar geleden is. “De tijd vliegt voorbij. We hebben in die twee jaar al zoveel bereikt en zoveel mensen mogen ontvangen!”, aldus Hilda Zuidam.

Ondertussen is het huis een begrip in het zorgnetwerk in de provincie Utrecht en worden er vele activiteiten georganiseerd. Initiatiefnemer Robin Zuidam: “Een goed moment om dit te vieren met ambassadeur Keirse. Een icoon als het gaat om rouw –verlies- en stervensbegeleiding”.

Op zaterdag 4 januari kunt u tussen 14:00-15:00 uur het gesprek met Manu Keirse live volgen en meepraten via de facebookpagina van Het Bezinningshuis en van 15:00-17:00 uur bent u van harte welkom aan de Vijverhof in Den Dolder tijdens het Open Huis.

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier