Wow! Wat kende 2019 een stormachtig begin voor ons! Allereerst hadden wij nog de nasleep van de perikelen met onze oud-penningmeester, maar veel belangrijker nog: De prachtige verjaardag van Het Bezinningshuis, de mooie bijeenkomst met Lama Erik met als thema; een boeddhistische kijk op sterfelijkheid en vergankelijkheid, de netwerkbijeenkomst met stervensbegeleiders met het indrukwekkende verhaal van Frank Knol en de nieuwjaarsreceptie van het Wijkteam.

De bijeenkomst met de groep stervensbegeleiders die vanuit een ZOOM sessie met elkaar in contact zijn getreden en de intentie en het ritueel die ze hebben uitgesproken aan de stichting en haar huis met een prachtige bijdrage van Zilla van DijkCarola Kruijswijk en Patricia Koster.

De eerste verdiepingsdag van Korine van Veldhuijsen waar men schrijft over lijden en sterven. Hoe ervaar jij jouw proces daarin?

De eerste workshop in ons huis van Marijke Ott; Maak je eigen lijkwade. Heel bijzonder.

Toen startte Hilda met haar eerste training Omgaan met sterven in de zorg en mocht Robin mede-dagvoorzitter zijn van het symposium van Septet. (7 samenwerkende netwerken palliatieve zorg midden-Nederland) En mocht daar ook nog liedjes zingen begeleid door gitarist Pierre Jonker.

En last but not least, de geweldige opbrengst van de inzamelingsacties voor de verjaardag van Robin, van Ingrid Schippers en van Margriet Wanders!

Een roerige start van wat een bijzonder jaar belooft te worden!

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier