We hebben vanaf 1 februari weer een locatie waar we onze activiteiten kunnen organiseren. En wel naast onze oude locatie in het Bedrijfsgebouw op de WA-Hoeve in Den Dolder.

Het is wederom op basis van antikraak en dus tijdelijk. Dit heeft uiteraard niet onze voorkeur (mede omdat mensen er niet kunnen overnachten).

Echter; het vinden van een geschikte plek voor langere termijn heeft blijkbaar meer tijd nodig en in de praktijk missen we echt een plek ofwel een ‘huis’ voor onze activiteiten en bereikbaarheid.

We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. We mochten lezingen, trainingen en scholingen verzorgen. De bijeenkomsten in De Bilt, in verband met het project Weet u wat u wilt, waren een groot succes. En we hebben enkele wandelingen georganiseerd en mensen begeleid.

Kortom; De zoektocht naar het ultieme huis waar we voor langere termijn kunnen blijven en ons volledige aanbod kunnen bieden, gaat door. En voor nu zijn we blij dat we in Den Dolder weer verder kunnen met ons werk.

Begin februari volgt er weer een nieuwsbrief met een programma.

We zoeken ook weer vrijwilligers die ons op de nieuwe locatie structureel kunnen bijstaan met bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden en als gastheer/gastvrouw. Interesse? Meld je dan via deze link.

Tot snel!

Hilda en Robin Zuidam
(Mede namens de bestuursleden
Zilla van Dijk en Frans Rensen)

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier