Media

Interview met Arthur Japin

Sinds 2018 is schrijver Arthur Japin ambassadeur van het Bezinningshuis. Een bijzondere plek waar mensen kunnen nadenken over (on)sterfelijkheid, de dood en de weg daar naartoe. In Dit is de Dag een uitgebreid eindejaarsgesprek met Arthur Japin over omgaan met onze sterfelijkheid en manieren van bezinning. Klik op deze link om het hele interview op NPO 1 terug te luisteren.

RTV Utrecht

Toen het Bezinningshuis 1 jaar bestond, zijn we op RTV Utrecht geweest. Klik hier om deze uitzending terug te zien.

Bezinningshuis verhuist naar Hollandsche Rading

En wat een mooie middag werd het op maandag 31 augustus! De officiële opening met een welkomstwoord van Bas van Hell, het persoonlijke verhaal van Mique Lasance en een prachtige voorgelezen bijdrage van Arthur Japin uit zijn nieuwe boek Mrs. Degas.
We kijken met dankbaarheid terug. Gelukkig hebben we de foto’s nog…😃

Vraaggesprek met Manu Keirse

Zaterdagmiddag 4 januari 2020 vierden we het tweejarig bestaan van Het Bezinningshuis met een interactief vraaggesprek met onze ambassadeur Manu Keirse. Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald. Klik hier om het hele vraaggesprek terug te zien.

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier