Einde november hebben wij de bestuurlijke samenwerking met Stephan Lamers opgezegd. Per 1 december 2018 is hij tevens bij de kamer van koophandel uitgeschreven als bestuurslid van de Stichting Het Bezinningshuis. Wegens een ernstig geschil is vervolgens ook alle contact met de heer Lamers vebroken. Hij mag absoluut niet meer uit naam van de stichting optreden. In 2019 heeft hij zonder toestemming onder onze naam een factuur verstuurd. Dat is absoluut niet rechtmatig en er is aangifte van valsheid in geschrifte gedaan bij de politie.

Note: Mocht je op deze pagina belanden, omdat je om wat voor reden dan ook benadeeld bent door de heer Lamers, dan kun je ten alle tijden contact met ons opnemen voor meer informatie. Stephan Lamers is zijn vergunning bij de AFM kwijt en is in 2018 failliet verklaard en staat momenteel niet ingeschreven bij de kamer van koophandel. Lees hier het gehele, openbare besluit van de AFM. Hij handelde onder de namen KDS Kindervermaeck, Eemvallei Advies, Stichting Morningstar Foundation Nederland en Circus Lampie. 

Op 1 maart 2019 zullen er 2 nieuwe bestuursleden aantreden en zal Hilda Zuidam zich als bestuurslid terugtrekken. Dit laatste vanwege haar dubbele rol als zzp’er die een training verzorgt in Het Bezinningshuis.

De stichting wil zo transparant mogelijk zijn en iedere schijn van belangenverstrengeling tegengaan.

De namen van de nieuwe bestuursleden zullen we eind februari feestelijk bekend maken!

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier