Vijf studenten aan de Hogeschool InHolland in Diemen zitten in het eerste leerjaar van Leisure and Eventsmanagement en hebben de opdracht om binnen zes weken een evenement te organiseren. Het doel van het evenement is geld of goederen op te halen voor een goed doel. Amber Pierik, Blossom Ordelmans, Esmée Rous, Lola Dekker en Zainab El Faiz kozen Stichting Het Bezinningshuis als goed doel!

Voor dit evenement is ervoor gekozen om samen te werken met BSO Spoorbuurt in Anna Paulowna. Als organisatoren van het evenement bieden de studenten op maandag 30 mei een leuke en sportieve dag voor deze kinderen met als doel om het verhaal van Stichting Het Bezinningshuis door te geven op een luchtige manier. Zo zorgen zij voor naamsbekendheid voor de stichting en tegelijkertijd creëren zij een belevenis voor de basisschoolkinderen van de buitenschoolse opvang.

Fantastisch dat deze studenten onze stichting hebben gekozen!

 

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier