Wow wat een mooie reacties allemaal ondertussen op ons initiatief en de website! Echt fijn en motiverend om vooral door te zetten!.

Er zijn ook wel wat kritische noten en dat is fijn. Zo was er een opmerking over mijn foto die nogal zakelijk leek vergeleken bij die van Hilda en dat vonden wij eigenlijk ook wel. Dus maar even veranderd. ūüėČ

Ook wel diepgaandere kritiek van enkele mensen via de besloten facebookgroep Kanker anders benaderd. Vragen over wat ons nu écht motiveert en waarom het zo gericht is op het bezinnen op je (on) eindigheid. Allemaal reacties om over na te denken. De website zal ook niet een statisch gegeven zijn, maar regelmatig in beweging en aan verandering onderhevig. Aan de andere kant moet het wel óns verhaal blijven. Dus we zullen niet alles klakkeloos aanpassen als het iemand niet bevalt.

Het enige wat we zeker weten is dat we het uit de beste bedoelingen doen en het maken zoals het ons zelf aanspreekt. Vergeet niet dat dit voor ons ook een proces is. Een mooi en leerzaam proces. Fijn om hier mee bezig te zijn.

Robin

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier