Het is bekend dat veel mensen dit soort ervaringen hebben. Dit ervaren kan troostend en helend zijn, maar voor sommigen ook angstig. Mensen vinden het vaak moeilijk om hierover te praten. Tijdens deze workshop doen we dat wel en bieden we een plek om stil te staan bij de dood, delen we mystieke ervaringen rondom sterven, gaan we dieper in op dromen en word je bewust gemaakt van mogelijk contact met overledenen. Een afwisselende dag waarop we gewaarwordingen delen, duiding geven aan de ervaringen en praktische handvatten bieden om te leren zien wat dit kan brengen in je leven.

Wanneer:

Woensdag 27 mei

TIjd

10.00- 16.00 uur. Inloop vanaf half 10

Kosten:

€ 85 incl. Lunch, koffie en thee

Door wie?

De workshop wordt gegeven door Anne Reijers en drs. Barbara Soesan. Anne is werkzaam in de ouderenzorg en als counselor in haar eigen praktijk De Noodzaak. Barbara is jarenlang adviseur geweest in het bedrijfsleven en de goede doelen sector en nu verbonden aan het Bezinningshuis.

Zowel in hun werk als in hun persoonlijke levens hebben zij beiden veel ervaring met mystieke ervaringen rond het levenseinde. In deze workshop combineren zij deze ervaringen met hun kennis van de Transpersoonlijke Psychologie, om zo ook anderen te helpen bij het duiden en positief inzetten van mystieke ervaringen rond sterven.

Aanmelden bij anne@denoodzaak.nu

Deze website is gemaakt door Project Icarus.

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?

Klik hier